1xbet

van haber

DOLAR 32,3124 0.18%
EURO 35,0824 -0.16%
ALTIN 2.278,630,06
BITCOIN 22795021,27%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
İYİ Parti’den BUSİAD’a ziyaret

İYİ Parti’den BUSİAD’a ziyaret

ABONE OL
12 Mart 2022 01:58
İYİ Parti’den BUSİAD’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İl Yönetimi, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği’’nin (BUSİAD) yeni yönetimini ziyaret etti.

BURSA (İGFA)- BUSİAD Evi’nde gerçekleştirilen ziyarette BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar ile Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette, yeni BUSİAD Yönetim Kurulu’nu kutlayan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, BUSİAD’ın çalışmalarını takip ettiklerini ve bazı açıklamalarını Meclise taşıdığını dile getirdi. “Türkiye’nin gücüne inanan bir partiyiz. Geniş bir ekonomi kadrosuna sahibiz” diyen Tatlıoğlu, şunları dile getirdi:

“Kalkınmanın bismillahı hukukun üstünlüğüdür. Devlete rağmen 220 milyar dolar ihracat yapan iş dünyasına inanıyoruz. Sanayi halen GSMH’nın yüzde 20’sini oluşturuyor. Biz bunun yüzde 30’lara çıkarmak istiyoruz. Bu da 10 milyon istihdam ve 130 milyar dolar ihracat demektir. Biz AK Parti sonrasına hazırız. Ekonomiyi güven yönetir. Güven, öngörülebilirlik ve istikrar hukukla olur.”

Tatlıoğlu, Bursa’ya ilişkin düşüncelerini de aktarırken, “Bursa Ankara’ya en uzak il. 4 saat sürüyor. Diyarbakır bile uçakla 2 saat. Bursa 10 yıldır siyaseten sahipsiz. TEKNOSAB’a tren yok. Tren projesi var, lojistik merkezi yok. Türkiye’nin GSMH’sı 800 milyar dolar. Bu rakam Bursa için hedef olmalı. 10-20 yıl sonra da markalarımız
için” diye konuştu.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da, BUSİAD’ın yeni yönetimindeki kurumsal yapılanmayı aktardıktan sonra, iş insanları olarak yönetimden, güven, öngörülebilirlik ve istikrar beklentisi içinde olduklarını kaydetti. Ziyaretin anısına İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar birbirlerine birer hediye sundular.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP